عصر کرد

آخرين مطالب

یک وزیر دیگر استیضاح می‌شود | کدام وزیر قرار است استیضاح شود؟ سیاسی

یک وزیر دیگر استیضاح می‌شود | کدام وزیر قرار است استیضاح شود؟
  بزرگنمايي:

عصر کرد - صفحه اقتصاد - روزهای پایانی سال 1403 با استیضاح و عدم‌رای اعتماد مجلس اصولگرا به عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد توام شد و به نظر می‌رسد با گذشت هرچه بیشتر از عمر مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم، تضادهای نمایندگان با دولت و شخص رییس‌جمهور افزایش کرده است.
در همین خصوص، بهروز محبی، نماینده سبزوار گفت: یکی از موضوعاتی که من شاهد آن بودم، درگیری و اختلاف‌نظر برخی وزرای اقتصادی دولت چهاردهم با یکدیگر بوده است.
به نوعی دولت، به طور مثال در موضوع واگذاری سهام شرکت ایران خودرو، نقدها و اختلافات جدی بین وزرای دولت چهاردهم وجود دارد و این اختلاف‌ها پیش نمایندگان علنی شده است. همین اختلافات بین دولتمردان در حوزه ناترازی انرژی به چشم آمده است. وی افزود: اکنون دولت چهاردهم به انسجام درونی احتیاج دارد و در این رابطه، شخص آقای رییس‌جمهور باید به عنوان کارشناس ارشد مسائل را درک و به یک نتیجه‌گیری کلی برسد. از طرفی در مدت کوتاه از روی کار آمدن دولت چهاردهم، بیش از 62 درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده است و ما انتظار داشتیم دولت تا امروز برنامه‌های خود را به مجلس ارائه کند، اما همچنان می‌شنویم که آن‌ها می‌گویند برنامه خواهیم داد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: اگر تعللی در تعهد ارزی ایجاد شده و زمینه‌ای فراهم شده که ارزش پول ملی کاهش پیدا کند و بعضی شرکت‌های فولادی، پتروشیمی و بخش خصوصی به تعهدات ارزی خود عمل نکردند، حکمرانی دولت زیر سوال است.
محبی اظهار داشت: دولت چهاردهم اسم خود را دولت وفاق ملی گذاشته است، اما عملاً چیزی که ما در سطوح پایین می‌بینیم خیلی به شعار دولت نمی‌آید. هرچند دولت در سطوح بالا این شعار را تا حدی عملی کرده است، اما در بخش‌های میانی و پایینی همچنان ستادهای آقای پزشکیان در ایام انتخابات تصمیم‌گیری می‌کنند و به کوچکترین انتقادی واکنش نشان می‌دهند.
وی در پاسخ به اینکه کدام از وزرای دولت چهاردهم در خطر استیضاح هستند؟ گفت: به نظرم وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش شرایط‌شان به گونه‌ای است که شاید در سال 1404، استیضاح شوند، زیرا نقدهای جدی به این دو وزیر در سطوح پایین وجود دارد.
این نماینده اصولگرای مجلس در ارزیابی خود از عملکرد مجلس دوازدهم گفت: تا این‌جای کار، عملکرد مجلس دوازدهم را ضعیف دیدم. آنچه در بسیاری از مواقع در دستور مجلس بوده، اولویت‌های کشور نبوده است و حتماً در سال جدید باید اقدامات جدی صورت بگیرد.
در این زمینه تا حدی این انتقادها را به هیات رییسه مجلس وارد می‌دانم، زیرا سیاست‌های کلی توسط آن‌ها به منصه ظهور می‌رسد، ولی باید دانست اتفاقی که برای رییس دولت سیزدهم افتاد و انتخابات زودهنگاهی که شاهد آن بودیم و اساساً تغییرات و تعویض‌ها، اثرات خود را بر عملکرد مجلس دوازدهم گذاشت، ولی در عین حال مجلس فعلی باید اولویت‌های کشور را جدی‌تر ببیند و نظارت‌های قوی‌تری را از خود اعمال کند. همچنین مجلس دوازدهم باید قوانین مهمی که در مجلس یازدهم صورت گرفت را به طور جدی دنبال کند و از این‌رو گلایه‌مندی برخی از مردم از عملکرد مجلس دوازدهم را به حق می‌دانم.
مطالعه بیشتر: علت اصلی برکناری عبدالناصر همتی از وزارت اقتصاد چه بود؟ حمایت از مذاکره؟

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977000/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی صحنه‌های جنجالی خیبر - پرسپولیس

کارشناسی دو تصمیم مهم داوری علیه سپاهان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم!

رحمتی: می‌توانستیم بازنده نباشیم؛ بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا برای ایران است!

اعتراض خیبر به داوری دیدار با پرسپولیس: گل اورونوف خطا بود!

7200 پروژه آموزشی در دست اجرا است

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ دنیا را داریم!

دقیقی: تیمم بی‌عرضه بود که پرسپولیس را نبرد

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا متعلق به ایران است/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا را داریم/ از 3، 4 هفته قبل بازیکنان ما درگیر پبیشنهاداتی بودند

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

تنها مورد استفاده از VAR: کارت زرد!

رحمتی: بی‌ثبات‌ترین لیگ فوتبال دنیا را داریم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"